پاسخگوی سوالات شما در 23 اردیبهشت از طریق چت وبسایت هستیم

آنچه در این مقاله میخوانید

راهنمای تنظیم و تکمیل اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی: ضرورت، انواع و نحوه تدوین آن

تنظیم و تکمیل اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی: در دنیای مالیات و حسابداری، اظهارنامه مالیاتی یکی از مهمترین اسناد است که هر شخص حقوقی یا حقیقی در سال مالی باید آن را تهیه کند. در واقع، این اظهارنامه نشان می‌دهد که در یک سال مالی چه میزان درآمد داشته‌ایم و چگونه از آن استفاده کرده‌ایم. همچنین آن را به عنوان یک الزام قانونی برای پرداخت مالیات، باید ارائه دهیم.

با توجه به اینکه اطلاعات مالیاتی ممکن است برای بسیاری از افراد کاملاً جدید باشد، تیم حرفه‌ای حسابداری و مالیاتی فرامالی یار، در این پست وبلاگ تلاش کرده‌اند تا به شما به زبانی ساده و قابل فهم، درباره اظهارنامه مالیاتی توضیح دهند.

در این پست، شما با مفهوم و عملکرد اظهارنامه مالیاتی آشنا خواهید شد. همچنین، به شما نحوه تهیه و تنظیم یک اظهارنامه مالیاتی صحیح و قانونی را نیز بیان خواهیم کرد. در نهایت، با بررسی سوالات متداول درباره اظهارنامه مالیاتی، شما با نکات مهم و راهکارهایی برای بهینه‌سازی مقدار مالیات پرداختی، آشنا خواهید شد. پس با ما همراه باشید تا اطلاعاتی جامع و کاربردی درباره اظهارنامه مالیاتی کسب کنید.

اظهارنامه مالیاتی چیست؟ همه چیز که باید درباره این سند حیاتی بدانید!

به عنوان یک نوع از مالیات، اظهارنامه مالیاتی معادل مالیات بر درآمد است. در پایان هرسال مالی، شرکت‌ها و تاجران حقیقی موظف هستند تا میزان سود و زیان، هزینه‌ها، استهلاک و سایر موارد مربوطه را به اداره مالیاتی اعلام کنند تا میزان مالیات قابل پرداخت توسط آن‌ها تعیین گردد. لازم به ذکر است که تنها طریقه اعلام این اطلاعات، از طریق اظهارنامه مالیاتی صورت می‌گیرد که توسط تاجران باید تکمیل و ارسال شود. در صورتی که فرد یا شرکتی این اطلاعات را اعلام نکند، ممیزین اداره مالیات به صورت خودکار مبلغ مالیات قابل پرداخت را تعیین خواهند کرد و پرداخت این مبلغ برای مالکان یا شرکت‌ها ضروری است.

با توجه به اینکه تاجران به هزینه‌ها و سود و زیان خود آگاه‌تر هستند، بهتر است حتما در زمان مقرر اظهارنامه مالیاتی را تکمیل و ارسال کنند. پاسخ به سؤالات مربوط به موعد ارسال اظهارنامه مالیاتی سال 1401 نشان می‌دهد که افراد حقیقی می‌توانند تا پایان خردادماه 1402 اظهارنامه مالیاتی مربوط به سال مالی 1401را تکمیل کرده و ارسال نمایند.

در نهایت، با توجه به اینکه فرآیند اظهارنامه مالیاتی اکنون با استفاده از اظهاری الکترونیکی، تحت سامانه متمرکز انجام می‌شود، می‌توان گفت که اظهارنامه مالیاتی کارنامه مالی است که همه ساله، اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات، به منظور محاسبه مالیات خود، به سازمان مالیاتی تقدیم می‌گردد.

اشخاص موظف به تنظیم اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی: آیا شما نیز جزء این افراد هستید؟

مطابق قوانین مالیاتی ایران، هر شخصیت حقیقی یا حقوقی که فعالیتی در این کشور داشته و معافیتی از پرداخت مالیات ندارد، باید اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی خود را ارائه دهد. این شامل تمام شخصیت‌های حقیقی فعال در ایران است، به جز کسانی که معافیتی از پرداخت مالیات دارند. همچنین تمام شخصیت‌های حقوقی فعال در ایران، با استثنای حقوقی‌هایی مانند ناشران، نیز باید اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی خود را ارائه کنند.

علاوه بر این، تمام اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی که در خارج از کشور فعالیت داشته و درآمدی دریافت کرده‌اند، باید اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی خود را ارائه کنند. همچنین، اشخاص حقیقی و حقوقی که در خارج از کشور اقامت دارند، اما درآمد آن‌ها از داخل ایران است نیز موظف به پرداخت مالیات هستند. در نهایت، همه اتباع غیرایرانی (حقوقی یا حقیقی) که در ایران درآمدی کسب کرده‌اند، موظف به پرداخت مالیات هستند و باید اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی خود را ارائه دهند. با توجه به اینکه پرداخت مالیات بر عهده همه فعالان در این کشور است، ارائه اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی برای جلوگیری از هرگونه تخلفات مالی، ضروری است.

مطالعه بیشتر : هزینه های قابل قبول مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی

تسلیم اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی: آیا همه افراد ملزم به تسلیم این اظهارنامه هستند؟

– همه سازمان‌ها و نهادهایی که از بودجه عمومی دولت استفاده می‌کنند، در این دسته قرار دارند.

– در ۳۱ استان کشور، شهرداری‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه آن

– تمام موسسات و وزارت‌خانه‌ها نیز جزء این دسته هستند

– افرادی همچون کارگران، صیادان، عشایر، شرکت‌های تعاونی، دانش آموزان و دانشجویان نیز به این دسته اضافه می‌شوند.

طبق قوانین مالیاتی، همه افراد حقیقی و حقوقی که در فعالیت‌های اقتصادی شرکت دارند، باید به پرداخت مالیات و تنظیم اظهارنامه مالیاتی مشتمل بر درآمدها و هزینه‌های خود ملزم باشند. علاوه بر این، افرادی که در ایران اقامت دارند و یا در داخل و خارج از کشور فعالیت دارند، نیز موظف به تنظیم این اظهارنامه هستند.

تمامی انواع اظهارنامه های مالیاتی برای اعلام درآمد: راهنمایی کامل برای مشخص کردن بهترین گزینه برای شما

برای اعلام درآمد، شش نوع اظهارنامه مالیاتی وجود دارد که به شرح زیر می‌باشد:

– اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی موضوع ماده صد و ده قانون مالیات‌های مستقیم

– اظهارنامه مالیات بر درآمد املاک ویژه اشخاص حقیقی که درآمد املاک دارند مستند بر ماده ۵۷ و ۸۰

– اظهارنامه مالیاتی انحلال شرکت طبق مانده ۱۱۴ و ۱۱۶ قانون مالیات‌های مستقیم.

– اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی گروه اول ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم

– اظهارنامه مالیات بردرآمد اشخاص حقیقی گروه دوم ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم

– اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه سوم ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم

توصیه می‌شود که برای انتخاب نوع مناسب اظهارنامه مالیاتی با دفتر حسابداری یا مشاور مالی تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

راهنمای تنظیم اظهارنامه مالیاتی: چگونه با چند قدم ساده به تنظیم اظهارنامه مالیاتی خود بپردازید

تا سال ۱۳۹۱، مودیان مالیاتی برای تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی خود، لازم بود که به صورت حضوری از مراجع مربوطه فرم کاغذی را خریداری کنند و پس از تکمیل آن، اقدام به ارسال کنند. این فرایند هزینه‌بر و زمان‌بر بود.

با هدف تسهیل و تسریع فرآیند ارسال، دریافت و تحلیل اطلاعات مودیان مالیاتی، از سال ۱۳۹۱، اظهارنامه الکترونیکی معرفی شد. با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی، مودیان مالیاتی می‌توانند به راحتی اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل و ارسال نمایند و کد رهگیری دریافت کنند. علاوه بر این، فرآیند تنظیم اظهارنامه ارزش افزوده و دریافت پلمپ دفاتر نیز اکنون در بستر فضای مجازی انجام می‌شود.

سازمان امور مالیاتی هدف دارد تا اظهارنامه مالیاتی را به شیوه الکترونیکی تنظیم کند و به صورت غیرحضوری و بدون نیاز به مراجعه حضوری، به ارسال آن اقدام کند. به منظور استفاده از این سامانه، تکمیل مراحل ثبت نام الکترونیکی الزامی است. تمامی مودیان مالیاتی به ازای هر نوع (اعم از حقیقی، حقوقی و تشکل‌های حقوقی) می‌توانند با مراجعه به سایت www.tax.gov.ir از خدمات غیرحضوری سامانه استفاده کنند.

در تنظیم اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی، باید اطلاعات شخص یا شرکت به صورت دقیق و بدون اشتباه وارد شود. پس از تکمیل فرم الکترونیکی اظهارنامه، شرکت‌ها یا تاجران حقیقی می‌توانند در زمان مقرر، دفاتر قانونی شرکت خود را به اداره مالیاتی ارائه کنند. در صورتی که اطلاعات وارد شده با اظهارنامه مالیاتی مطابقت نداشته باشد، ممکن است جریمه‌هایی برای تاجر در نظر گرفته شود.

بررسی مفهوم سال مالیاتی

برای تکمیل اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی، دو نکته بسیار مهم وجود دارد که شما باید آن‌ها را مد نظر قرار دهید. اولین نکته این است که باید شناسه ملی شرکت خود را در اختیار داشته باشید که باید از سایت سازمان ثبت اسناد و املاک قوه قضاییه دریافت کنید. دومین نکته مهم این است که باید با تعیین سال مالیاتی آشنا باشید. سال مالیاتی، یک سال شمسی است که از ۱ فروردین شروع و تا ۲۹ اسفند ادامه می‌یابد. در صورتی که شما یک شخص حقوقی هستید و سال مالی آن بر مبنای نامه‌ای که به این منظور تنظیم شده است با سال مالیاتی برابر نیست، مشکلی نیست. در این صورت، درآمد سال مالی شما به عنوان مبنای محاسبه برای ممیزان اداره دارایی قرار خواهد گرفت و مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد.

آیا میدانید چه زمانی باید اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم کنید؟ راهنمای مهلت تحویل اظهارنامه مالیاتی و نکات مهم قبل از تقدیم

آخرین مهلت برای تسلیم اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی، هر ساله تا ۳۱ تیرماه است. با این حال، اگر سال مالی شرکت یا موسسه با سال مالی رسمی مطابقت نداشته باشد، ملاک تعیین میزان مالیات به سال مالی شرکت یا موسسه وابسته است. تحویل این اظهارنامه به موقع، می‌تواند از جمله نکات مهمی باشد که باید در نظر گرفته شود. در ادامه به راهنمایی برای تحویل اظهارنامه مالیاتی و نکات مهم قبل از تقدیم آن به سازمان امور مالیاتی ایران پرداخته خواهد شد.

تجهیزات مورد نیاز: برای تهیه اظهارنامه مالیاتی، به تجهیزات موردنیازی نیاز است. شامل کامپیوتر، نرم‌افزارهای حسابداری و اطلاعات مالی است که باید با دقت و صحت بالا استفاده شود.

تأیید صحت اطلاعات: اطلاعات داخل اظهارنامه مالیاتی باید صحیح و دقیق باشد. هر گونه اشتباه در این اطلاعات می‌تواند منجر به پرداخت جریمه شود. قبل از تقدیم اظهارنامه مالیاتی، باید از صحت اطلاعات مطمئن شوید.

رعایت قوانین و مقررات: در اظهارنامه مالیاتی باید به تمامی قوانین و مقررات مالیاتی پایبندی کنید. در غیراینصورت، ممکن است علاوه بر جریمه مالی، دسترسی به منابع دولتی و حتی از دست دادن پرونده مالیاتی شما به دلیل تخطی از قوانین و مقررات، مسدود شود.

به طور خلاصه، تحویل اظهارنامه مالیاتی در سال 1402 بسیار حائز اهمیت است. لذا باید به تمامی نکات مهمی که در راهنمایی برای تحویل اظهارنامه مالیاتی نام برده شد، توجه ویژه‌ای داشته باشید تا به صورت صحیح و با دقت این وظیفه را انجام دهید

خدمات تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی فرامالی یار

خدمات تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی یکی از مواردی است که هنگام پایان سال مالی، بسیاری از شرکت‌ها و افراد به دنبال آن هستند. این خدمات باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه می‌شود و شامل تمامی مراحل ارائه اطلاعات و مدارک مورد نیاز توسط مشتری می‌باشد.

مجموعه فرامالی یار با تیمی از حرفه‌ای‌های مالیاتی، خدمات تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی را ارائه می‌دهد. این شرکت با توجه به تغییرات قوانین مالیاتی و ارائه آخرین اخبار و اطلاعات مالیاتی، به مشتریان خود کمک می‌کند تا به‌طور کامل و دقیق اظهارنامه خود را تهیه کنند و از جریمه و کسری های مالیاتی جلوگیری کنند.

با تکیه بر تخصص، دانش و تجربه کارشناسان خود، فرامالی یار به مشتریان خود اطمینان می‌دهد که اطلاعات و مدارک شان به صورت کامل و با دقت تهیه و پردازش می‌شود. در نتیجه، مشتریان می‌توانند به راحتی و با اطمینان به اظهارنامه مالیاتی خود دست پیدا کنند و همچنین زمان و هزینه صرفه‌جویی کنند.

خدمات تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی

تسلیم اظهارنامه مالیاتی: عدم رعایت آن تبدیل به چالشی برای مودیان مالیاتی خواهد شد؟

در صورتی که شما از تسلیم اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی به هر دلیلی خودداری نمایید، علاوه بر از دست دادن معافیت‌ها و بخشودگی‌های مالیاتی مصرح در قانون مالیاتی کشور، محاسبه مالیات اشخاص حقوقی به صورت علی‌الراس صورت خواهد گرفت. با این حال، در صورتی که شما شیوه‌ی خود اظهاری را در پیش بگیرید، ممیزان اداره دارایی، نسبت به تعیین میزان مالیات اقدام خواهند کرد. بهترین روش برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی، استفاده از خود اظهاری الکترونیکی است که در کشورهای پیشرفته مثل سوئد و آلمان روش متداولی است.

خود اظهاری الکترونیکی به این معناست که اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات، اعلام می‌کنند که در سال مالیاتی مزبور، چه میزان سود و زیان کرده‌اند و میزان مالیاتی که باید پرداخت کنند و تاکنون پرداخت کرده‌اند چقدر است. به عنوان مثال، اگر شما پیمانکار فلان دستگاه دولتی باشید و به ازای پرداخت مبلغ ریالی صورت وضعیت‌های تایید شده، کسورات قانونی از شما کسر شده شامل بیمه و مالیات، در طول سال بخشی از دریافتی‌های شما از کارفرمایان، مشمول مالیات شده و این مالیات به حساب دارایی استان پرداخت شده است. لذا این مبالغ، باید در اظهارنامه مالیاتی شما قید شود و اسناد مثتبه نیز ضمیمه شود تا پس از بررسی ممیزان مالیاتی، مالیات‌های پرداخت شده کارفرما از حساب شما کسر شود.

راهنمایی کامل مدارک تکمیل اظهارنامه مالیاتی: چگونه با جمع‌آوری درست مدارک، فرآیند پرداخت مالیات را آسان کنیم؟

برای تهیه و تکمیل اظهارنامه مالیاتی، باید به مجموعه‌ای از مدارک نیاز داشته باشید. این مدارک شامل:

  1. هر گونه مجوزی که از مراجع ذیصلاح برای شما صادر شده است.
  2. مدارک شرکت از جمله اساسنامه، شرکت‌نامه، آخرین تغییرات اساسنامه و موضوع فعالیت شرکت.
  3. اجاره‌نامه یا گواهی سند محل قانونی شرکت.
  4. رونوشت کارت ملی و شناسنامه اعضای هیئت‌مدیره و صاحبان امضا اسناد تعهدآور.
  5. گواهی ترازنامه اشخاص حقیقی یا حقوقی.
  6. صورت سود و زیان کلیه اشخاصی که طبق قانون، مکلف به تنظیم اظهارنامه عملکرد هستند.
  7. مبلغ درآمد و فروش داخل یا خارج از کشور.
  8. گواهی‌های گردش حساب ممهور به مهر شعبه شرکت/موسسه.
  9. صورت بهای تمام شده کالاها یا خدماتی که ساخته شده و به فروش رفته است.
  10. کلیه قراردادهای شرکت/موسسه با اشخاص حقیقی یا حقوقی خصوصی یا دولتی.
  11. مانده سود و زیان دوره قبل و گردش حساب تعدیلات سنواتی.
  12. شماره ثبت دفاتر قانونی و کد رهگیری.
  13. سند مالیات‌های پرداخت شده که به تأیید سازمان امور مالیاتی کشور برای کسر مالیات رسیده باشد.
  14. کارت بازرگانی (در صورت وجود).
  15. کد کاربری، رمز عبور، کد رهگیری پیش ثبت نام برای ارسال اظهارنامه الکترونیکی مالیاتی.
  16. گواهی حساب‌های سال‌های قبل مودی مالیاتی برای بررسی ممیز اداره مالیات.
  17. هر سندی که به تشخیص اداره دارایی نیاز باشد باید تهیه شود، مثل پرداختی‌های بیمه.

حتما به یاد داشته باشید که ممکن است لازم باشد برخی از مدارک دیگر هم تهیه کنید.

ثبت نام الکترونیکی در نظام مالیاتی جهت ارسال اظهارنامه مالیاتی

1- پیش ثبت نام الکترونیک: نقطه شروع فرایند ثبت نام الکترونیک مرحله پیش ثبت نام می باشد. در این مرحله اطلاعات پایه ای از شما دریافت می شود. در ادامه پس از تکمیل اطلاعات درخواستی و فشردن کلید تایید نهایی وارد مرحله بعدی خواهید شد. چنانچه تا هفت روز اطلاعات خود را تایید ننمایید پرونده ایجاد شده به صورت خودکار حذف خواهد شد.

2- صحت سنجی اطلاعات: در این مرحله بخشی از اطلاعات ثبت شده شما در مرحله پیش ثبت نام از منابع مختلف سازمانی استعلام و بررسی شده و صحت آن مورد آزمون قرار خواهد گرفت. چنانچه به هر دلیل در اطلاعات مغایرتی یافت شود، موضوع با پیامک به شما اطلاعات داده شده و شما مجدد باید وارد سامانه پیش ثبت شده و مرحله یک را تکرار نمایید.

3- تولید و ارسال اطلاعات کاربری: چنانچه اطلاعات اولیه پیش ثبت نام شما مورد تایید سازمان قرار گیرد برای شما یک نام کاربری و کلمه عبور ایجاد خواهد شد. این اطلاعات به صورت پیامک روی شماره تلفن همراه ثبتی شما ارسال خواهد شد. باید دقت داشت اطلاعات کاربری محرمانه بوده و مسئولیت سوء استفاده از آن برعهده شما خواهد بود.

4- ثبت نام الکترونیک: پس از دریافت اطلاعات کاربری شما باید وارد سامانه ثبت نام شوید. پس از ورود باید اطلاعات تکمیلی در خصوص بنگاه اقتصادی خود را در فرم های این سامانه تکمیل نمایید. همچنین می توانید اطلاعات پایه که در مرحله ثبت نام ثبت کرده اید ویرایش نمایید. در نهایت پس از تکمیل همه اطلاعات خواسته شده کلید تایید نهایی را فشار دهید.

مراحل ثبت نام و ارسال اظهارنامه مالیاتی

مراحل ثبت نام و ارسال اظهارنامه مالیاتی

 

نکات مهم قبل از شروع فرایند ثبت نام الکترونیک

• ثبت نام  الکترونیک و در نهایت تخصیص شماره اقتصادی از طرف سازمان امور مالیاتی کاملا رایگان صورت می پذیرد و هرگونه درخواست وجوه به عنوان این سازمان از این بابت غیر قانونی است.

• اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع قانون مالیات های مستقیم (و کلیه اصلاحیه های بعدی) مکلفند نسبت به ثبت نام در نظام مالیاتی کشور اقدام نمایند.
• صاحبان مشاغل مکلف به ثبت نام، می بایست برای هر واحد شغلی یا برای هر محل، جداگانه در نظام مالیاتی ثبت نام نمایند.تبصره: چنانچه صاحبان مشاغل بر اساس مجوز صادره از طرف مراجع ذی صلاح، بیش از یک محل فعالیت برای همان مجوز داشته باشند، برای تمامی این محل ها فقط یک ثبت نام صورت خواهد گرفت و بنابر اعلام مودی یکی از این محل ها، به عنوان محل اصلی فعالیت مشخص و سایر محل ها به عنوان شعبه منظور خواهد شد. در صورت عدم انتخاب مودی، تعیین محل اصلی فعالیت به تشخیص سازمان خواهد بود.
تبصره: چنانچه صاحبان مشاغل در یک محل بیش از یک فعالیت شغلی داشته باشند، مکلف به یک ثبت نام برای کلیه فعالیت های شغلی محل مذکور می باشند.
تبصره: در مورد کارگاه ها و واحد های تولیدی که نوع فعالیت آنان ایجاد دفتر یا فروشگاه در یک یا چند محل دیگر را اقتضاء نماید، مودی می تواند برای کلیه محل های مذکور یک ثبت نام به نشانی که به عنوان محل اصلی فعالیت اعلام می نماید ، انجام و یک فقره اظهارنامه برای کلیه درآمدهای حاصل از فعالیت های خود تسلیم نماید. در این صورت برای مودی مزبور یک پرونده به نشانی که اعلام می نماید، تشکیل می شود.• مشاغلی که به صورت مشارکت مدنی اعم از قهری یا اختیاری اداره می شوند، به عنوان یک مودی در نظام مالیاتی ثبت نام خواهند شد. صاحبان مشاغل مذکور مکلفند در زمان پیش ثبت نام، اطلاعات مورد نیاز کلیه شرکاء و نسبت سهم هر شریک را اعلام نمایند.

• مشمولین ثبت نام مکلفند هر گونه تغییرات از جمله انحلال، تعطیلی فعالیت، تغییر نام ، تغییر شغل، تغییر نشانی، تبدیل فعالیت انفرادی به مشارکتی و یا بالعکس ، تغییر شرکاء (اختیاری یا قهری) و یا سایر موارد را حداکثر ظرف مدت دو ماه از تاریخ انجام یا وقوع تغییرات به سازمان اعلام نموده و یا ثبت نام جدیدی انجام دهند.

• صاحبان مشاغل مشمول ثبت نام مکلفند مادامی که برای آنها شماره اقتصادی جدید صادر نشده است، حسب مورد از شماره ملی، شناسه مشارکت مدنی و شماره اختصاصی اشخاص خارجی استفاده نماید.
تبصره: شناسه ملی ویژه اشخاص حقوقی به عنوان شماره اقتصادی منظور شده و مودی مکلف است از آن در کلیه معاملات خود استفاده نماید.

اشخاص حقوقی به جز اشخاص حقوقی موضوع ماده 16 قانون مالیات بر ارزش افزوده، مکلف به رعایت الزامات قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان و صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی و ثبت آن در سامانه مودیان می باشند. از الزامات عضویت در سامانه مودیان و تخصیص کارپوشه، وجود ثبت نام تکمیل شده در سامانه ثبت نام الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور می باشد. در این راستا به کلیه اشخاص حقوقی که قبلا در نظام مالیاتی ثبت نام و مراحل ثبت نام الکترونیکی را تکمیل نموده اند، کارپوشه تخصیص داده شده است و نیازی به ثبت نام مجدد در سامانه ثبت نام الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور یا سامانه مودیان نمی باشد.

نحوه ارسال اظهارنامه مالیات به همراه فایل راهنمای کامل و قدم به قدم 

ارسال اظهارنامه مالیاتی یکی از وظایف مهم افراد حقوقی و حقیقی است که هر ساله باید به دلیل پرداخت مالیات، این فرم را تکمیل و به مراجع مالیاتی ارسال کنند. با این حال، برخی افراد این فرآیند را پیچیده و سخت تصور می‌کنند، اما در واقع ارسال اظهارنامه مالیاتی با دنبال کردن گام به گام راهنمای کامل آن، به راحتی قابل انجام است.

برای ارسال اظهارنامه مالیاتی، ابتدا باید اطلاعات شخصی خود را در فرم مشخص شده وارد کنید. سپس باید درآمد، هزینه‌ها، عوارض و مالیات پرداخت شده در طول سال را به صورت دقیق و با جزئیات وارد کنید. پس از اطمینان از صحت اطلاعات و وارد کردن همه جزئیات، این فرم باید به صورت الکترونیکی یا حضوری به مراجع مالیاتی ارسال شود. با دنبال کردن راهنمای کامل و قدم به قدم ارسال اظهارنامه مالیاتی، می‌توانید از خطاهای احتمالی جلوگیری کنید و همچنین تضمین کنید که اطلاعات شما به درستی ثبت شده است.

جهت دریافت فایل PDF راهنمای کامل ارسال تکمیل اظهارنامه مالیات اینجا کلیک کنید.

جهت ورود به سامانه ارسال اظهارنامه مالیاتی اینجا کلیک کنید.

خدمات تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط تیم مالیاتی فرامالی یار

تیم مالیاتی فرامالی یار با بهره‌گیری از جدیدترین دانش و تجربه در حوزه مالیات، به شما کمک می‌کند تا بدون هیچ نگرانی و استرسی، اظهارنامه مالیاتی خود را به راحتی تهیه و ارسال کنید. این تیم از متخصصان با سابقه و تعهد بالا تشکیل شده است که با استفاده از روش‌های پیشرفته و قانونی، اطلاعات شما را با دقت بررسی کرده و اظهارنامه مالیاتی شما را آماده می‌کنند.

فرامالی یار همواره تلاش می‌کند تا به شیوه‌ای صمیمی و حرفه‌ای با مشتریان خود ارتباط برقرار کند و نیازهای آن‌ها را درک و برآورده کند. همچنین، از طریق پشتیبانی ویژه، به مشتریان خود کمک می‌کند تا به سوالات و مشکلات مراجعه کنندگان خود پاسخ دهند تا در مسیر استفاده از خدمات این شرکت، بهترین تجربه را داشته باشند.

فرامالی یار همواره به دنبال رضایت مشتریانش است و به همین دلیل، خدمات خود را با قیمتی مناسب، با کیفیتی بالا و با سرعت بیشتری ارائه می‌دهد. علاوه بر این، تیم فنی فرامالی یار، با استفاده از تکنولوژی‌های روز، امنیت اطلاعات شما را به صورت کامل تضمین کرده و تمامی اطلاعات شما بصورت محرمانه نگهداری می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

پیشنهاد مطالعه
در همین امروز یکشنبه، همراه شما خواهیم بود
محاسبه حقوق و دستمزد

۱۰ درصد تخفیف ویژه برای کاربران جدید

محصــولات حقوق و دستمزد
Selected payroll products
صورتهای مالی انواع شرکتها
Financial statements of all types of companies
جستجو کردن ...
×